Lombio di maiale
38zł
Polędwiczka wieprzowa sous vide faszerowana serem gorgonzola, otulona szynką parmeńską podana z szałwiowym puree i mixem sałat
Petto di pollo
28zł
Grillowana pierś z kurczaka z kostką sous vide podana ze smażonymi ziemniakami z nutą rozmarynu oraz sałatką z kapusty i fenkuła
Petto di anatra
38zł
Pierś z kaczki sous vide z sosem żurawinowym, podana na puree z batatów w towarzystwie rukoli
Risotto con gamberetti
39zł
Risotto z krewetkami, cukinią, papryczką pepperoncini , posypane świeżo tartym parmezanem
Risotto ai funghi
28zł
Risotto grzybowe z pieczonymi kasztanami, serkiem mascarpone i nutą szałwii
Filetto di manzo
78zł
Marynowany stek z dojrzewającej polędwicy wołowej, podany z sosem z zielonego pieprzu, serwowany na grillowanych warzywach i smażonych ziemniakach
Guanciale di manzo marinato con grappa
36zł
Policzki wołowe marynowane w grappa z grillowanymi warzywami i włoskimi kopytkami