Secondi Platti – Dania Główne

Lombio di maiale

38zł

Polędwiczka wieprzowa sous vide faszerowana serem gorgonzola, otulona szynką parmeńską podana z szałwiowym puree i mixem sałat

Petto di pollo

28zł

Grillowana pierś z kurczaka z kostką sous vide podana ze smażonymi ziemniakami z nutą rozmarynu oraz sałatką z kapusty i fenkuła

Petto di anatra

38zł

Pierś z kaczki sous vide z sosem żurawinowym, podana na puree z batatów w towarzystwie rukoli

Risotto con gamberetti

39zł

Risotto z krewetkami, cukinią, papryczką pepperoncini , posypane świeżo tartym parmezanem

Risotto ai funghi

28zł

Risotto grzybowe z pieczonymi kasztanami, serkiem mascarpone i nutą szałwii

Filetto di manzo

78zł

Marynowany stek z dojrzewającej polędwicy wołowej, podany z sosem z zielonego pieprzu, serwowany na grillowanych warzywach i smażonych ziemniakach

Guanciale di manzo marinato con grappa

36zł

Policzki wołowe marynowane w grappa z grillowanymi warzywami i włoskimi kopytkami