-
Lombio di maiale
- 38zł
Polędwiczka wieprzowa sous vide faszerowana serem gorgonzola, otulona szynką parmeńską podana z szałwiowym puree i mixem sałat
-
Petto di pollo
- 28zł
Grillowana pierś z kurczaka z kostką sous vide podana ze smażonymi ziemniakami z nutą rozmarynu oraz sałatką z kapusty i fenkuła
-
Petto di anatra
- 38zł
Pierś z kaczki sous vide z sosem żurawinowym, podana na puree z batatów w towarzystwie rukoli
-
Risotto con gamberetti
- 39zł
Risotto z krewetkami, cukinią, papryczką pepperoncini , posypane świeżo tartym parmezanem
-
Risotto ai funghi
- 28zł
Risotto grzybowe z pieczonymi kasztanami, serkiem mascarpone i nutą szałwii
-
Filetto di manzo
- 78zł
Marynowany stek z dojrzewającej polędwicy wołowej, podany z sosem z zielonego pieprzu, serwowany na grillowanych warzywach i smażonych ziemniakach
-
Guanciale di manzo marinato con grappa
- 36zł
Policzki wołowe marynowane w grappa z grillowanymi warzywami i włoskimi kopytkami