Secondi Platti – Dania Główne

  • Lombio di maiale

    • 38zł

    Polędwiczka wieprzowa sous vide faszerowana serem gorgonzola, otulona szynką parmeńską podana z szałwiowym puree i mixem sałat

  • Petto di pollo

    • 28zł

    Grillowana pierś z kurczaka z kostką sous vide podana ze smażonymi ziemniakami z nutą rozmarynu oraz sałatką z kapusty i fenkuła

  • Petto di anatra

    • 38zł

    Pierś z kaczki sous vide z sosem żurawinowym, podana na puree z batatów w towarzystwie rukoli

  • Risotto con gamberetti

    • 39zł

    Risotto z krewetkami, cukinią, papryczką pepperoncini , posypane świeżo tartym parmezanem

  • Risotto ai funghi

    • 28zł

    Risotto grzybowe z pieczonymi kasztanami, serkiem mascarpone i nutą szałwii

  • Filetto di manzo

    • 78zł

    Marynowany stek z dojrzewającej polędwicy wołowej, podany z sosem z zielonego pieprzu, serwowany na grillowanych warzywach i smażonych ziemniakach

  • Guanciale di manzo marinato con grappa

    • 36zł

    Policzki wołowe marynowane w grappa z grillowanymi warzywami i włoskimi kopytkami