-
Vitello Tonato
- 29zł
Cielęcina w sosie z tuńczyka z kaparami i tostami rozmarynowymi
-
Carpaccio di oca
- 29zł
Carpaccio z piersi gęsi w akompaniamencie kasztanów jadalnych, cebulek cipollini, oliwy truflowej z tostami rozmarynowymi
-
Carpaccio di manzo
- 36zł
Carpaccio z polędwicy wołowej podane z rukolą, pieczarkami, kaparami, posypane świeżo tartym parmezanem z tostami czosnkowymi
-
Tartare di tonno
- 32zł
Tatar z tuńczyka podany z kaparami, czerwoną cebulą, oliwą i tostami czosnkowymi
-
Tartare di manzo
- 36zł
Tatar wołowy z przepiórczym jajem i marynatami podany z tostami czosnkowymi
-
Antipasto misto
- 42zł
Deska włoskich przekąsek – sery, wędliny, marynaty, grissini – dla 2 osób