Antipasti Caldi – Zimne Przystawki

  • Vitello Tonato

    • 29zł

    Cielęcina w sosie z tuńczyka z kaparami i tostami rozmarynowymi

  • Carpaccio di oca

    • 29zł

    Carpaccio z piersi gęsi w akompaniamencie kasztanów jadalnych, cebulek cipollini, oliwy truflowej z tostami rozmarynowymi

  • Carpaccio di manzo

    • 36zł

    Carpaccio z polędwicy wołowej podane z rukolą, pieczarkami, kaparami, posypane świeżo tartym parmezanem z tostami czosnkowymi

  • Tartare di tonno

    • 32zł

    Tatar z tuńczyka podany z kaparami, czerwoną cebulą, oliwą i tostami czosnkowymi

  • Tartare di manzo

    • 36zł

    Tatar wołowy z przepiórczym jajem i marynatami podany z tostami czosnkowymi

  • Antipasto misto

    • 42zł

    Deska włoskich przekąsek – sery, wędliny, marynaty, grissini – dla 2 osób